El Galliner : projecte d'interiorisme d'un restaurant
View/open
Permalink
http://hdl.handle.net/20.500.12082/896Exportar
Compartir
Estadísticas
View Usage StatisticsMetadata
Show full item recordAuthor
Mateu Martínez, Héctor
Abstract
L’objectiu del projecte es transformar una antiga granja en un restaurant on el vi hi jugui un paper imprescindible i on el disseny i els materials utilitzats s’uneixin per conservar l’essència del que un dia va ser amb l’espai que esdevindrà. La manca d’un local especialitzat en oferir conjuntament dos dels conceptes mes representatius de la zona com son la gastronomia i la cultura del vi fan d’aquest projecte un repte innovador en quant a idea de negoci i exclusiu quan a disseny i interiorisme. El objetivo del proyecto es transformar una antigua granja en un restaurante en el qual el vino juegue un papel imprescindible y donde diseño y materiales se unan para conservar la esencia de lo que un día fué con el espacio que devendrá. La falta de un local especializado en ofrecer a la vez dos de los conceptos más representativos de la zona como son la gastronomía y la cultura del vino hacen de este proyecto un reto innovador en cuanto a idea de negocio se refiere y exclusivo en cuanto a diseño e interiorismo. The purpose of the project is to transform an old farm into a restaurant where wine has an indispensable role and the design and materials used preserve the essence of what it was in the past with what would become. The lack of a specialized place to offer together two of the most representative concepts of the area, such as gastronomy and the wine culture, make the project as an innovative challenge in terms of business idea and uniqueness in terms of interior design.