Account of a conversation with Ferran Adrià about creative processes
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http://hdl.handle.net/20.500.12082/710Exportar
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Pujadas, Anna
Abstract
The following is the account of a conversation between the chef Ferran Adrià, students in the Official Master’s in Art and Design programme at EINA, students on the Interdisciplinary Master’s in Design: Culture and Territories at the Jean Jaurès University of Toulouse, members of Bullipedia, as well as other spontaneous participants. The conversation took place at the Fundació Joan Miró in Barcelona on the afternoon of Thursday, 20 February 2014, and lasted for nearly two hours. Lo que sigue es el relato de una conversación entre el chef Ferran Adrià, los estudiantes del Máster Oficial de Investigación en Arte y Diseño de EINA, los estudiantes del Master Design Interdisciplinaire : Culture et Territoires de la Universidad de Toulouse Jean Jaurès, los miembros de la Bullipedia, aparte de otros espontáneos interesados. La conversación tuvo lugar en la Fundación Joan Miró de Barcelona la tarde del jueves 20 de febrero de 2014 y duró casi dos horas.
Subject
CreativitatBullipèdia (Projecte)
Gastronomia -- Investigació