Espai de reflexió sobre diferents qüestions d'interès com són el paper dels creadors i de la crítica, els nous entorns tecnològics i econòmics en els quals la cultura es desenvolupa, o la formació i la recerca en disseny i art.

Recent Submissions

 • Ensenyar disseny? aprenentatges necessaris v/s ensenyaments possibles 

  Alemany Barris, Josep; Quetglas, Josep, 1946-; Pibernat i Domènech, Oriol; Crous Masó, Francesc; Massaguer, Lluc; Steegmann, David (EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, 2018-02-19)
  Què es pot ensenyar del que és necessari aprendre és la qüestió que perseguim aclarir tots aquells que exercim la docència des d'un centre dedicat a les pràctiques creatives, com ara les de l’art i el disseny. Entre el tot ...
 • L’art com a pràctica i l’art com a discurs 

  Steegmann Mangrané, Daniel; Azara, Pedro; Pujadas, Anna; Pibernat i Domènech, Oriol; Combalia, Victòria, 1952- (EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, 2017-11)
  Conversa al voltant del paper dels creadors i de la crítica, els nous entorns tecnològics i econòmics en els quals la cultura es desenvolupa, o la formació i la recerca en disseny i art.
 • Escenaris del disseny : noves i velles tecnoeconomies 

  Vicente, José Luis de; Nieto Santa, Javier (EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, 2017-11)
  José Luis de Vicente i Javier Nieto Santa plantegen una reflexió sobre els mitjans de creació i els contextos digitals.