PRINTed es proposa com una fira de petit format dedicada a l’àmbit de les publicacions singulars, entenent com a tals tota mena de treballs d’edició on s’especula al voltant de la idea de llibre en el seu sentit més ampli.

L’objectiu és oferir als participants un esdeveniment i un context interdisciplinar, des d’on comunicarse mútuament i amb el públic, donant alhora sortida, de manera professional, al producte de les especulacions generades de portes endins. Establir ponts i provocar encreuaments i encontres ens enriqueix i genera un teixit d’interessos comuns que s’ha d’expandir a través d’aquests contactes, més enllà del centres de producció.

PRINTed es genera des d’un entorn acadèmic, amb la pretensió de generar vincles entre diversos centres educatius d’arreu del món on es desenvolupin activitats formatives relacionades amb la impressió, l’edició i el disseny. També persegueix generar continguts i activar dinàmiques productives i en aquest sentit proposa activitats que poden anar des de la marató de impressions realitzada en paral·lel a la segona edició (24 hours printing people) als tallers conduïts per artistes convidats o centres de producció.

Recent Submissions

  • PRINT.ed #4 

    Mas, Enric; Milne, Jo, 1966-; Fontanals Guxens, Gemma; Sierra, Gerard; Aguilà Hernández, Esther (EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, 2018)
    PRINTed es proposa com una fira de petit format dedicada a l’àmbit de les publicacions singulars, entenent com a tals tota mena de treballs d’edició on s’especula al voltant de la idea de llibre en el seu sentit més ampli. ...